Ismerj meg!

Mészáros Adrienn vagyok bőrterapeuta, egészségügyi asszisztens.

Már egészen fiatalon, iskolás koromban, mint tini vendég találkoztam ezzel a szakmával.

Nagyon problémás bőröm volt ebben az időszakban, így rendszeresen jártam kozmetikushoz. Egy idő után már bőrgyógyász segítségét is kértem, mivel úgy tűnt hogy nem múlnak a serdülő kori bőrproblémáim.

Számos antibiotikum kúrát kaptam különböző kezelésekkel kombinálva, melyek hatása egy bizonyos ideig látványos volt, de aztán újra romlott a bőröm állapota.

Ezt megelégelve ástam bele magam a témába és kutattam a kiváltó okot/okokat, hiszen tudtam, hogy nem elég a tüneteket kezelni. Szerettem volna tudni mi okozza ezeket a makacs pattanásokat.

Számos vizsgálaton estem át és egy idő után körvonalazódott a probléma valódi forrása. Időközben eljött a pályaválasztás ideje, nekem nem volt kérdés, hogy milyen irányba indulok tovább.

A barátnőim le akartak beszélni róla, nem értették miért szeretnék pattikat nyomkodni. 

Aztán az élet igazolta, hogy a lehető legjobb döntést hoztam akkor, hiszen mára a szakmám a hivatásom.

Az élet úgy hozta, hogy volt szerencsém orvos esztétikai klinikákon dolgozni, így az itt eltöltött évek és tapasztalat szerzések alatt körvonalazódott bennem, hogy az orvos kozmetika irányába szeretnék tovább fejlődni. Elvégeztem több egészségügyi képzést a kompetenciáim szélesítése érdekében.

Így már az Aglow Skin Clinic szolgátatásait erre alapozva építettem fel. A célom az volt, hogy egy minden igényt kielégítő professzionálist orvoskozmetikát alakítsak ki magas színvonalú termékekkel és kezelésekkel.

Hiteles és empatikus szakembernek tartom magam, hiszen abszolút megértem és tudom, hogy mit éreznek vendégeim, amikor különböző bőrproblémáikkal kapcsolatban kérik a segítségemet.

Tudom, hogy egy embernek az arca az egyik legfontosabb testrésze. Nem tudjuk eltakarni, azt látja meg mindenki először és rajta keresztül tudunk üzenni világnak. Hiszen ha szép, egészséges, ápolt a bőrünk akkor mi magunk is magabiztosabbak és boldogabbak vagyunk. Ezt személyes tapasztalatból állítom. Hiszen amikor még problémás volt a bőröm nagyon önbizalom hiányos lány/nő voltam.

Azt gondolom a mai világban sokkal nagyobb teret kapott a „tökéletesség”, amit valahol tudunk hogy nincs, hiszen a filterek valótlan világba visznek minket, de ennek tudatában is nehéz helyén kezelni ezt a témát. Sokat beszélgetek erről a vendégeimmel és segítek nekik abban, hogy a lehető legmagabiztosabb NŐK legyenek tökéletes bőrrel. 

Célom az állandó fejlődés, ezért szakmailag folyamatosan képzem magam, és igyekszem a szolgáltatásaimat is bővíteni a legújabb technikákkal és technológiákkal.

Kapcsolat

Ha kérésed van vedd fel velem a kapcsolatot telefonon (06204800898) vagy emailben. Megkeresésedre pedig 24 órán belül választ adok!