ZO SKIN HEALTH

A ZO® Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára. Legyen szó öregedő, napkárosodott, hiperpigmentált, aknés, rozáceás arcbőrről, esetleg megelőzésről a ZO® látványos megoldást nyújt minden területen.

A bőr egészségének helyreállítása

A hagyományos bőrterápiák a bőr felületét és a tüneteket célozzák meg anélkül, hogy sejtszinten is beavatkoznának a folyamatokba. A ZO® Skin Health program a hagyományos terápiák összes lehetséges változóját kiküszöböli, melynek köszönhetően az eljárások kimenetele teljes mértékben kiszámíthatóvá válik. A ZO® Skin Health egyedülálló termékrendszere átfogó megoldást kínál a páciensek számára – legyen szó egy adott probléma terápiájáról, az elért eredmény fenntartásáról, a bőrbetegségek megelőzéséről vagy a napi bőrápolási rutinról.

ZO® Bőrelőkészítés

Az egészséges bőr az alapoknál kezdődik. A három lépéses program alkalmazása alapvető fontosságú az egészséges bőr elérése érdekében. A mindennapos bőrtisztítás, radírozás és faggyúkontroll segít normalizálni a bőrfunkciókat, fokozza a ZO terápiák hatékonyságát, és a napi bőrápolás részeként megelőzhető vele számos bőrprobléma.

ZO® Bőrterápiák

A bőr előkészítése után a bőrállapotnak és problémának megfelelő aktív hatóanyagokat alkalmazunk a bőr felszínén. A terápiás és korrekciós hatóanyagok egészségesen tartják a bőrt, megelőzik a jövőbeni károsodásokat. Bőrprobléma esetén az intenzívebb, terápiás termékek korrigálják a bőrsejtek működését, stabilizálják a bőrt. A ZO® termékekben potens hatóanyagok széles skálája található meg: intenzív aktivitású retinol, alfa- hidrixi savak, növekedési faktorok. C-vitamin, és sok más egyéb összetevő, amelyek egymásra épülő hatással javítják a bőr állaptát bármely bőrprobléma esetén.

 • Anti-Aging
  Az anti-aging program éltkorhoz és bőrállapothoz igazodó célzott megoldást kínál a bőr öregedése ellen. Célja a finom ráncok csökkentése, egyenletesebb bőrszínt és bőrtónust létrehozni.
 • Pigmentációs problémák
  Bőrünk a melanin segítségével védekezik a káros UV- sugárzással szemben, ám a melanin –termelődés folyamatában zavarok jöhetnek létre. A természetes folyamat egyensúlyának megbomlása túlzott vagy éppen hiányos melanin-termelődéshez vezet, így a bőr helyenként védtelenné válhat a környezeti hatásokkal szemben. A megfelelő hatóanyagok bejuttatásával a folyamat visszafordítható, az egyenletes bőrszín és tónus akár pár hónap alatt is elérhető. A ZO® termékék fejlesztésénél alapelv, hogy a lehető leghatékonyabb, innovatív hatóanyagok kerüljenek a termékekben alkalmazásra.
 • Akne
  Az általános bőregészség helyreállítása alapvető jelentőségű az akne kezelése és megelőzése szempontjából, mivel az egészséges bőr kevésbé hajlamos a gyulladásokra. A bőr felszínére tapadt szennyeződések, az elhalt hámsejtek és a faggyú eltávolítása csak néhány a lényeges kezdeti lépés közül. A ZO® bőrelőkészítő program a ZO® akneterápiás hatóanyagaival kiegészítve hatékonyan veszi fel a küzdelmet a pattanásokkal szemben, és gondoskodik az egészséges, makulátlan bőr kialakításáról.
 • Rozacea
  A rozacea egy krónikus gyulladásos bőrbetegség, amely genetikai alapú, de számos környezeti, életmódbeli és hormonális faktor is rontja a gyulladt bőr állapotát. A rozáceát meggyógyítani nem tudjuk, de a gyulladásos állapot kontroll alatt tartható a terápiás hatóanyagokkal.

ZO® Fényvédelem

A ZO® fényvédők fizikai és kémiai fényvédelmet nyújtanak a széles spektumú káros sugarak, azaz a bőr korai öregedéséért felelős UV-A és a bőr leégéséért felelős UV-B sugarakkal szemben. Minden ZO® fényvédő fotostabil, amelynek köszönhetően nem bomlik el azonnal a napfény hatására, hosszabb ideig tartó védelmet nyújt a napsugarak káros hatása ellen.
A hozzáadott frakcionált melanin segítségével emelt szintű védelmet biztosítanak HEV sugarakkal szemben, amelyek a bőr mélyebb rétegeibe hatolnak, mint az UV-A és UV-B sugarak.

ZO® PEELINGEK

Red Carpet Hollywood Facial kezelés

A Stimulátor Peeling három esszenciális formulája előkészíti, lehámlasztja és semlegesíti a bőrfelszínt, így az azonnal egészségesebb, ragyogóbb kinézetű lesz irritáció és gyógyulási idő nélkül. A bőrelőkészítő formula első lépésben fellazítja a bőr barrierrétegét, és előkészíti a felületet a peeling hatóanyag hámfelszínre juttatására. Ezt követően az alfa- hidroxi- savakból ( citrus, glikol,tejsav) összeállított hámlasztó hatóanyag felvitele előidézi a felszín lehámlását, annak megújulását. A semlegesítő hatóanyag- kombináció megnyugtatja és simává teszi a bőrt, megőrizve természetes hidratáltságát, és visszaadava a bőr normál pH-ját. Azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

ZO® 3-STEP PEEL

Ez a kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.
A kezelés három lépcsőből áll: a speciális összetételű savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, ezáltal hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre.
A nagyon fokozott, ötnapos hámlási periódusban, harmadik lépésként a bőrt speciális nyugtató krémmel kell ápolni, és fényvédelmet alkalmazni. A kezelést követő ötödik-hatodik napon az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz.