Szolgáltatások

Egyéni konzultáció és diagnosztika

A személyre szabott konzultáció alkalmával kidolgozzuk a páciens bőrtípusának és életmódjának legmegfelelőbb kezelési protokollt.
Külföldi vagy Budapesttől távol élő pácienseink részére előre egyeztetett időpontban ONLINE konzultációs lehetőséget biztosítunk.

Dermapen

Az orvosi dermapen kezelés egy kollagén indukciós terápia, melyet egy olyan kezelőfejjel végzünk, amelynek a felületén apró tűk találhatók. A tűk kontrollált mélységben behatolnak a bőrbe, és szabad szemmel nem látható mikrosérüléseket okoznak. Ezeknek az apró sérüléseknek köszönhetően beindul a sebgyógyulási folyamat, mely a bőrben a kollagén és elasztin szintézist fokozza, és ezzel együtt a bőr megújulását eredményezi. Ennek a természetes gyógyulási folyamatnak hatására a kollagénrostok termelődése fokozódik, ami az apró ráncok látványos kisimulását, az apróbb bőrhibák eltűnését és a bőr fiatalosabb, üdébb megjelenését eredményezi. Az újonnan termelődött kollagén magasabb vízmegkötő képessége révén a bőr feszes és bársonyos tapintású lesz.
A kezelést helyi érzéstelenítés előzi meg, így az eljárás nem okoz fájdalmat, csupán minimális kellemetlenséggel jár. A sebesség és a tűhossz egyaránt állítható a készüléken, így nagyon precíz kezelés végezhető. Ezeken a mikrosérüléseken keresztül juttatjuk a bőr mélyebb rétegeibe az orvosi tisztaságú személyre szabott hatóanyag koktélokat. A mikrosérülések a kezelés befejeztével szinte azonnal zárulnak. Hatása hónapokig érezhető. A gyógyulási idő a dermapen – a ráncok, hegek mélységének megfelelő – tűhosszúságától függően 12-24 óra.
A kezelés időtartama: 45-60 perc
Javasolt kezelésszám: 3 kezelés javasolt 4-6 hét különbséggel, majd fenntartó kezelés 3-6 havonta 1 alkalommal

Peelingek

Red Carpet Hollywood Facial kezelés

A Stimulátor Peeling három esszenciális formulája előkészíti, lehámlasztja és semlegesíti a bőrfelszínt, így az azonnal egészségesebb, ragyogóbb kinézetű lesz irritáció és gyógyulási idő nélkül. A bőrelőkészítő formula első lépésben fellazítja a bőr barrierrétegét, és előkészíti a felületet a peeling hatóanyag hámfelszínre juttatására. Ezt követően az alfa- hidroxi- savakból ( citrus, glikol,tejsav) összeállított hámlasztó hatóanyag felvitele előidézi a felszín lehámlását, annak megújulását. A semlegesítő hatóanyag- kombináció megnyugtatja és simává teszi a bőrt, megőrizve természetes hidratáltságát, és visszaadava a bőr normál pH-ját. Azonnal látványos, ragyogó arcbőrt eredményez, mely a legszebb állapotát a kezelést követően 24-48 órával éri el, emiatt is alkalmas nagy események, „vörös-szőnyeges” megjelenés előtti gyors és tartós bőrállapot javításra.

ZO® 3-STEP PEEL

Ez a kifejezetten intenzív, mégis biztonságos peeling teljes bőrfelszíni és mély megújulást eredményez, rövid regenerációs idő mellett. Az intenzív hámlasztást kizárólag a ZO® specifikus bőrterápiákkal már előkezelt pácienseinknek javasoljuk, akiknek a bőrállapota az egyedileg szabott terápiáktól már lényegesen javult.
A kezelés három lépcsőből áll: a speciális összetételű savkoktél felvitele után 6 %-os retinol krémet masszírozunk az arcbőrbe, mely a sav által megnyitott réseken keresztül elér a bőr irharétegébe, ezáltal hat a kollagént és elasztint termelő sejtekre.
A nagyon fokozott, ötnapos hámlási periódusban, harmadik lépésként a bőrt speciális nyugtató krémmel kell ápolni, és fényvédelmet alkalmazni.A kezelést követő ötödik-hatodik napon az intenzív hámlást követően a bőr teljesen megújul: egy erős, egészséges, homogén, ellenálló új bőr képződik, mely feszes és látványosan megújult lesz.

NANOSOFT/ NCTF 135 HA

A Nanosoft egy innovatív, tanusítvánnyal rendelkező orvosikozmetikai eszköz, amely 3 darab lyukas piramis formájú szilikon kristályból készült pengéből áll. A bőrbe hatoló penge szinte észrevehetetlen módon stimulálja a bőrt és vezeti be a hatóanyagot.
A Filorga megalkotta a legkiválóbb bőrminőség javító készítményt az esztétikai piacon. AZ NCTF 135 HA hialuronsavat és 59 revitralizáló összetevőt tartalmaz. Ezzel a módszer lehetővé teszi a legérzékenyebb területek kezelését is. ( száj körüli dohányzó ráncok, felső és alsó szemhély, nyaki ráncok, kézfej )
A kezelés időtartama: 20-40 perc
Javasolt kezelésszám: 4-6 kezelés javasolt 3 hét különbséggel, majd fenntartó kezelés 3-6 havonta 1 alkalommal

HYDRA NEEDLE

Az Hydra needle egy mikrotűs eszköz. 24 karátos arany tűkből áll, melyek mindegyike vékonyabb, mint egy hajszál. Ezek a tűk juttatják be a bőrbe a személyre szabott hatóanyag koktélt, ami lehet vitamin, antioxidáns, peptid, hyaluronsav vagy akár botox, amik ragyogóbbá teszik a bőrt.
A módszernek köszönhetően a hatóanyagok közvetlenül a bőr alá kerülnek, így sokkal hatékonyabban szívódnak fel, és hosszabban fejtik ki a hatásukat, mivel nem kell megkerülniük a bőr természetes védőgátját. A személyre szabott koktélokat a Hydra needle eszközzel sokkal pontosabban lehet bejuttatni a bőrbe, hiszen a legprecízebb emberi kéz sem képes mindig pontosan ugyanolyan mélyre behatolni a tűvel. A mikrotűk azonban képesek erre, így a hatóanyag pontosan ugyanolyan mélyre kerül az arc minden területén. A hatóanyagokból sokkal több hasznosul, egészségesebb és ragyogóbb megjelenést kölcsönözve a bőrnek. A tűk kis mérete miatt nehezebben elérhető helyeken is alkalmazható, és a bevitt hatóanyagok kisebb mennyisége miatt természetesebb a végeredmény.
Javasolt A kezelés időtartama: 45 perc
Kezelésszám: 1-3 kezelés javasolt 4-6 hét különbséggel

Hidratáló, tápláló kezelések

Kényeztető, feltöltő kezelések, melyek intenzíven táplálnak. A bőrtípusnak és a bőr állapotának megfelelő professzionális termékekkel egyénre szabottan.